Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu

Vizyon: Davranışlarıyla çevresine örnek olan, günün gelişen teknolojisine ayak uydurabilen ve kendini sürekli geliştiren, yetenek ve kabiliyetleri oranında mesleki ve akademik alana bilinçli bir şekilde yönelebilen, ülkemizi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak bireyler yetiştirmek...

Misyon: Biz; Atatürk ilke ve İnkılaplarına bağlı, Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda barış içinde, çagdaş bir dünya için; yaratıcı, akılcı, özgür bireyler yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Saatler: 07.20-13.00
Isınma: DOĞAL GAZ
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Veli Bilgilendirme,Koçluk Sistemi,Eğitimde İyi Örnekler,Her Kitap Yeni Bir Dünya projeleri
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Apple Project 2015 tarihine sona ermiştir.

Telefon - 0282 3618485

WEB - https://muratlimehmetakif59.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL-KURTPINAR MAH. MEHMET AKİF ERSOY SK. MURATLI MEHMET AKIF ERSOY ORTA OKULU BLOK NO: 26 MURATLI / TEKİRDAĞ

Yerleşim Yeri - Tekirdağ ili Muratlı ilçesi Kurtpınar Mh. MehmetAkifErsoy Sk

Ulaşım Muratlı Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz ilçe merkezinde bulunmakta Tekirdağ iline uzaklığı 23 km. civarındadır.